top of page

Gumeni podovi za komercijalne objekte,hotele,prodavnice,kancelarije,škole i vrtiće,sajmove...

 

Podne obloge SPORTEC®, napravljene od vrhunske gume od reciklirane gume i granulata boje EPDM, izuzetno su čvrste, lako se čiste i otporne su na vodu. Mekana udobnost hodanja, izvanredna svojstva smanjenja zvuka udara, smanjenje sile, robusnost i laka ugradnja i održavanje, sve su karakteristike koje čine SPORTEC® asortiman idealnim rešenjem za podne obloge svih vrsta.

Dostupan u raznim atraktivnim bojama, SPORTEC® omogućava personalizovani dizajn poda. Podne obloge od gume SPORTEC® donose udobnost i boje koje se savršeno uklapaju u vaš enterijer, a svojom elastičnošću doprinose ugodnijem radnom i životnom okruženju.

Mnogo podnih obloga SPORTEC® dostupno je sa protivpožarnim certifikatom Cfl-s1 (testirano prema EN 13501-1). SPORTEC® proizvodi takođe imaju koristi od ocene VOC propusta A + u skladu sa AFSSET propisima i u skladu su sa VOC zahtevima DIBt i AgBB. Pored toga, imaju visoka svojstva protiv klizanja R10 / R9 (prema DIN 51130 i DS nalepnici).

SPORTEC®UNI classic

product-data-sheet-sportec-color.jpg

Idealna podna obloga za zatvorene prostore

 

SPORTEC® UNI classic posebno je razvijen za sportske prostore u zatvorenom. Sastoji se od 100% komprimovane EPDM gume i jednolike boje, što omogućava primenu linija na sportskim terenima. Zahvaljujući svojoj izvrsnoj udobnosti hodanja i veoma dobrom uticaju i buci u sobi, pod je takođe izuzetno pogodan za komercijalne prostore i kancelarije.

 

SPORTEC® UNI classic za sportske primene može se koristiti sa ili bez elastične podloge. U slučaju visoke apsorpcije udara potreban SPORTEC® standard se može koristiti kao elastična podloga. Kombinacija SPORTEC® UNI classic i SPORTEC® standarda nudi se kao SPORTEC® UNI sendvič klasik.

Tehnički podaci

 

Materijal

Fino zrnaste EPDM granule u boji povezane poliuretanskim elastomerom.

Boja

crvena, plava, svetlo siva, bež, tamno siva (ostale boje na zahtev) male razlike u bojama uslovljene su materijalom

Površina

fine strukture granula sa 100% obojenim EPDM granulama

 

Debljina (e)

4 mm (± 0,3 mm) (ostale debljine na zahtev)

 

Širina rolne

1.250 mm (± 1,5%)

 

Dužina rolne

 

30 m (na 4 mm) (ostale dužine na zahtev)

rolle_uni.png
Capture.PNG
bottom of page