top of page
isolgomma-logo-57.png

Život u harmoniji sa okruženjem je pravo za sve, a buka predstavlja značajnu komponentu u percepciji našeg opšteg blagostanja. Upravo sa ciljem da poboljšamo svakodnevni život ljudi, obezbedili smo više od 40 godina inovativna i efikasna rešenja za akustičnu udobnost i kontrolu vibracija.

O kompaniji ISOLGOMMA

Još od svog osnivanja 1972. godine, Isolgomma razvija proizvode i rešenja za zvučnu i termo-zvučnu izolaciju usmerene na poboljšanje kvaliteta života. Stalno razvijani asortiman proizvoda i snažan naglasak na udobnost i ekološku svest doveli su do toga da se Isolgomma proširi na železnički i industrijski sektor, rešenjima posvećenim prigušivanju vibracija.

 

Danas Isolgomma ima etabliranu reputaciju na italijanskom i međunarodnom tržištu za razvoj ekološki održivih rešenja. Korišćenje naprednih tehnologija i rastuća industrijalizacija njegovih proizvodnih procesa omogućavaju Isolgommi da proizvodi proizvode od recikliranih gumenih granula i vlakana sa jedinstvenim tehničkim i akustičnim karakteristikama, koji su zaštićeni međunarodnim patentima. Zahvaljujući posebnom procesu mlevenja, Isolgomma je u mogućnosti da reciklira gumene proizvode poput SBR (stiren-butadien kaučuk) i EPDM (etilen propilen dien monomer) za proizvodnju prostirki i ploča različitih debljina i gustina.

Nekoliko različitih linija proizvoda - poput toplih i hladnih presa, linija za spajanje i linija za rezanje - omogućavaju dobijanje ekološki kompatibilnih predmeta koji imaju mali uticaj na životnu sredinu. Proizvodnja predmeta sa odličnim zvučnim i termo-akustičnim svojstvima omogućava zadovoljavanje potreba zahtevnog, složenog tržišta koje nastavlja da se razvija.

 

Misija kompanije je da postane međunarodna referenca za proizvodnju akustične i termo-akustičke izolacije i proizvoda za prigušivanje vibracija za građevinski i železnički transportni sektor, kao i za industrijske mašine. Isolgomma namerava da nastavi da ulaže u razvoj inovativnih proizvoda za rešenja koja nude visoku akustičnu udobnost u svim sektorima primene, istovremeno negujući svoju posvećenost zaštiti životne sredine.

PROIZVODNJA

 

Napredni proizvodni procesi

 

Korišćenjem savremene tehnologije i stalnim razvojem industrijalizovanih proizvodnih procesa, Isolgomma stvara proizvode od vlakana i reciklirane gume koji su jedinstveni zbog svojih tehničkih i akustičnih karakteristika i zaštićeni međunarodnim patentima.

 

Poseban postupak mlevenja omogućava Isolgommi da reciklira stirene butadien gumu (SBR) i etilen propilen dien monomer (EPDM) da stvori prostirke i panele koji se razlikuju u debljini i gustini. Proizvodi koji su ekološki kompatibilni i imaju mali uticaj na životnu sredinu nastaju kroz različite proizvodne linije, uključujući vruće ili hladne prese, spojne i rezne linije.

NAŠA REŠENJA

ZA AKUSTIČNU UDOBNOST I KONTROLU VIBRACIJA

zvucna.PNG

ZVUČNA IZOLACIJA

Zahvaljujući našim proizvodima visokih performansi u mogućnosti smo da ponudimo širok spektar rešenja za zvučnu izolaciju podova i zidova.

vibro.PNG

KONTROLA VIBRACIJE

Zahvaljujući rešavanju problema i analitičkim veštinama, zajedno sa našim proizvodima visokih performansi, možemo ponuditi najbolja rešenja za kontrolu vibracija u civilnom i industrijskom sektoru.

akustik.PNG

AKUSTIKA SOBE

Nudimo širok spektar proizvoda posvećenih kontroli zvučnog odjeka kako bismo osigurali zvučnu udobnost.

bottom of page