top of page
logoaso.png
Zvanični agent kompanije Asoplast.
Kupovina direktno od proizvođača.

 
agent-text-rubber-stamp-vector-11363205_

                      Plastični PEHD kanali sa rešetkom

about0-1-800x629.jpg
about2-800x629_edited.jpg
about1-800x629.jpg
  • 1978. – Osnivanjem Asoplasta, Industrijska grupa Quintili ima za cilj da zadovolji tržište složenih proizvoda za oblikovanje. Njegovi poslovni izbori uskoro su orijentisani na inovativne proizvodne procese sa visokom ponavljanjem. Zahvaljujući ovim izborima, postaje jedan od vodećih dobavljača domaće industrije kućnih aparata.

  • 1980. – Sa ciljem diverzifikacije tržišta, pokrenuti su novi procesi za proizvodnju PVC cevi, oluka i ograda.

  • 2003. – Izgradnjom nove fabrike od 8.000 m2, pokrenuta je nova proizvodna linija koja, zahvaljujući iskustvu i veštinama stečenim godinama, omogućava proizvodnju velikih količina livenog plastičnog materijala za bilo koji industrijski sektor, uz konstantno održavanje visoke tehničke i estetski kvalitet.

  • 2004. – Izrada Technodrain – sistema za odvodnjavanje – i UNI EN 1401 cevi za sakupljanje kišnice.

TECHNODRAIN SISTEM
Tehnologije linearnog odvodnjavanja

Technodrain predstavlja sintezu iskustva Asoplasta u oblasti drenaže. Sva rešenja su zamišljena da krajnjem kupcu obezbede inovativni proizvod koji se lako instalira. PE-HD (polietilen visoke gustine) od kojeg je proizveden čini ga laganim i otpornim na klimatske i hemijske napade, garantujući čvrstinu i nepromenljivost njegove strukture. Technodrain sistem je proizveden u skladu sa standardom EN1433 o drenažnim sistemima.

logoaso.png

Technodrain proizvodi

bottom of page